Charterhelikoptrar för alla

I dag har alla möjlighet till att flyga helikopter. Gör som Zlatan, Justin Bieber och Lena Ph, flyg som en kändis över Istanbul eller någon annan stad i Europa eller USA. En helikopterfärd beskrivs som enkel, bekväm, spännande, pålitlig och helt fantastisk. Kändisar må välja att flyga helikopter för att hålla resan privat, men man behöver inte vara känd för att få uppleva känslan av att sväva i det blå och sedan kunna landa nästan precis vart man vill. Det första man tänker på är kanske att landa någonstans ute i naturen, men det finns även hotell och andra byggnader med helikopterplattor.

charter helicopterDen som befinner sig i någon europeisk stad kan enkelt finna och boka en charterhelikopter. Oavsett om ni är ett litet sällskap eller ett företag som planerar ett event för alla medarbetare kan man ordna en charterhelikopter som passar era önskemål. Utbudet är stort och möjligheterna många, man kan välja en lyxig sightseeing för två, likväl som en variant för större sällskap. Värt att tänka på är att ha god framförhållning i tid, det brukar löna sig vad gäller priset.

Om du befinner dig i USA och i närheten av Las Vegas rekommenderas att boka en charterhelikopter till Grand Canyon. Denna tur betraktas av många som den absolut lyxigaste. Alternativen är många och helikopterturen kan ordnas så att den passar speciella önskemål, men det är vanligt att man blir avsläppt i Grand Canyon och hämtad efter en viss tid. Den som vill kan dock välja att endast se Grand Canyon från helikoptern, men det går också bra att landa mitt i för att inta en picknick med champagne, för den som så vill. På vägen tillbaka kan man passa på att se Las Vegas från ovan. Fördelen med att färdas just i en helikopter är att den kan stå still i luften, det vill säga hovra. En helikopter har också många tänkbara start-och landningsplatser.