Kändisar som flyger med helikopter

Att resa med helikopter är mycket bekvämt och om man är känd kan det hända att man vill undkomma från media och nyfikna människor. Då finns det inget sätt som är bättre än att resa med helikopter. Dels har man tillgång till privata flygresor, men även till att landa på mer avlägsna platser och att nyttja hotells och andra lokalers helikopterplattor om behovet skulle uppstå. Man undviker då trafik och media och kan säkert och mycket diskret anlända på den plats som man ska till. Därför är det inte konstigt att många kändisar faktiskt väljer att resa med just helikopter. En del kändisar tar eget flygcertifikat och brukar egen helikopter, men de flesta kändisar väljer att resa med helikopterservice. Det är pålitligt, snabbt och enkelt.

I Sverige är både Zlatan, fotbollsstjärnan, och hovet flitiga brukare av helikoptertjänst. Faktum är att Zlatan är en av de som använder sig av helikopter som färdmedel mest av alla svenskahelicopter-954757_960_720 kändisar. Det är inga konstigheter med det och Zlatan kan inte gå många meter utan att bli igenkänd. Det är förstås även ett mycket bekvämt sätt att resa på och när framgången väl har kommit vill man givetvis ha det så bekvämt som möjligt.

Även den amerikanske sångaren Justin Bieber är känd för att ofta resa med helikopter. Han tar sig ofta till och från spelningar med helikopter och checkar även gärna in så på hotell. Andra kändisar som gärna reser med helikopter är Paris Hilton samt Angelina Jolie och Brad Pitt. De använder sig praktiskt taget av helikopter vart de än ska och äger även egna helikoptrar med privata chaufförer. På många kändisars hus hittar du helikopterplattor och till stor del är detta för att de på ett smidigt sätt ska kunna ta sig tillbaka till den plats där de känner sig som tryggast.