Om oss

Vi är ett företag som har mångårig erfarenhet av att framföra helikoptrar. När du väljer att resa med oss reser du alltid tryggt och du får en fantastisk resa. Vi erbjuder det mesta när det gäller helikoptrar och oavsett om du är i behov av en helikopter till en filminspelning eller vill anlända snyggt till möhippan ska du alltid vända dig till oss först. Vi har rätt helikopter för ditt behov och du kan alltid lita på oss. Om vi inte kan genomföra en förfrågan från en kund är det helt enkelt inte möjligt.

VI har både budgetresor där du får chansen att ta del av sightseeingupplevelser och se en stad från ovan samt charterresor. Utöver det kan vi utföra både längre och kortare resor och fungerar även som en taxitjänst när du är i behov av att ta dig fram snabbt och enkelt. Det är vanligt att vi blir bokade till alla typer av evenemang och även företag som vill erbjuda sina anställda något extra är välkomna att höra av sig till oss.

Det är tryggt att resa med helikopter och du kommer samtidigt att få en slående utsikt samtidigt som du tar dig fram dit du ska på snabbast möjliga sätt. När du reser med helikopter riskerar du inte att stå i timmar i bagageincheckningen eller åka med jobbiga medresenärer. Med helikoptern är även resan en upplevelse i sig och vi är experter på att ge dig den bästa upplevelsen. Vi vet vad resenärerna vill uppleva och du kan även boka guidade turer.

När du reser med oss får du alltid en offert innan dess att du bokar redan. På så sätt vet du vad den slutgiltiga kostnaden kommer att bli och den är även fast. På så sätt kan du njuta av din upplevelse till hundra procent.