Så bokar du en helikopter för ditt event

Alouette_III_Grasshoppers_Ramstein_1984Att arrangera ett event kräver sin planering oavsett om det är privat eller ett företagsevent. Den som funderar på att lyxa till det med en helikoptertur behöver bara bestämma ett datum och sedan höra av sig till ett företag med gedigen erfarenhet inom området. Ha gärna ett extra datum i reserv, ifall den helikopter som passar er bäst skulle vara upptagen vid det första tillfället. Tala om tid och plats samt hur många ni blir, önskad flygtid och rutt. Ring eller fyll i ett formulär, men var så detaljerad som möjligt för att få en offert som stämmer överens med vad ni efterfrågar. Den som känner sig osäker kan med fördel höra av sig för att få professionell vägledning gällande till exempel vilken rutt helikoptern ska flyga. Att dina förväntningar ska överträffas är målet. Du ska känna dig trygg med att eventet blir en upplevelse för livet.

Ett spännande event

Att boka helikopter som en del i ett större event kan vara mycket effektfullt. Anordnar du ett event med Las Vegas-tema finns inget flådigare sätt att anlända än att flyga ner med helikopter, i äkta James Bond-stil. Väl nere på mark kan du sedan ha både spelbord och datorer uppkopplade till Cabaret Clubs onlinecasino så att upplevelsen blir så verklig och spännande som möjligt.

Du kan också boka en helikopter för en hisnande och spännande upplevelse i fjällen. Den som vill åka skidor offpist kan flyga helikopter till orörda platser i fjällen. Härligt, men farligt! Detta är för erfarna och säkra skidåkare, men frihetskänslan är total.