Stockholm helikopterrurer

Stockholm är Sveriges huvudstad och du kan låta Stockholm bli en helt ny upplevelse för dig genom att åka en helikoptertur i Stockholm. Faktum är att även om du känner till staden utan och innan har du aldrig sett den från en helikopter och du kan räkna med att det är en ny upplevelse. Det är även en mycket rolig present att ge bort till någon som du tycker om och för den som aldrig förut har varit i Stockholm är detta ett helt fantastiskt sätt att ta del av staden. Det gör det hela till ett oförglömligt äventyr. Du kan ta del av en guidad tur över Stockholm och lära känna staden på ett bättre sätt än vad du någonsin har drömt om. Givetvis får du vara med om saker som att stå still i luften, hovra bakåt och annat som bara en helikopter kan erbjuda dig.

Du får när du bokar en helikoptertur i Stockholm se staden från fåglarnas perspektiv. På cirka 500 meters CHP_Helicopterhöjd kommer du att flyga över Stockholm och du kommer att kunna känna igen de kännetecken som gör Stockholm till Stockholm, nämligen Globen, Kaknästornet och Stadshuset. Du kommer även se ut över Mälaren och delar av Stockholms skärgård. Det kommer bli en oförglömlig upplevelse för dig och du kommer att se Stockholm med helt nya ögon, där du kan förälska dig i huvudstaden igen och därför är detta en helt fantastisk upplevelse för den som älskar Stockholm.

Ge bort en helikoptertur i present till någon som du bryr dig om eller dela den med din bästa vän. Det finns många olika paket och du kan även boka en längre helikoptertur över Stockholm. Då kan du höra av dig till oss i förväg så ger vi dig en offert på vad det kommer att kosta att chartra över Stockholm.